Keptas paršelis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Paršelis, 1 vienetas
- Druska
- Sviestas, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Išdarinėtą ir švariai nuplautą paršelį iš vidaus įtrinkite druska ir kelioms valandoms palikite įsisūrėti. Įsisūrėjusį išplaukite, gražiai padėkite ant skardos, patepkite sviestu ir dėkite į karštą orkaitę ar krosnį. Pradėjusį kepti paršelį vėl gerai ištepkite sviestu ar aliejumi ir vėliau dažnai laistykite jį atsiradusiu skysčiu. Kad paršelio oda neapdegtų, užpilkite karštu vandeniu (nedaug). Kepkite maždaug 1-1,5 val., tai priklauso nuo paršelio didumo. Iškepusį paršelį perpjaukite išilgai perpus ir skersai į 5-6 dalis. Gabalėlius sudėkite į lėkštę taip, kad atrodytų kaip nepjaustytas. Prie paršelio paduokite įvairiai paruoštų bulvių, agurkų, pomidorų, kopūstų ir kt.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-11-19 15:51
Tokius mazus jau zudo
2014-03-21 19:10
o tu siaube nevalgyciau nei uz ka,fui atrodo
2016-08-19 10:05