Keptas sūris
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Vanduo, 1 valgomasis šaukštas
- Sviestas, 100 gramų
- Varškės sūris, 300 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Kmynai, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Sūrį supjaustyti nestorais gabaliukais. Kiaušinius su miltais bei vandeniu gerai išplakti, įberti kmynų. Sūrio gabaliukus pamirkyti tešloje ir kepti įkaitintame svieste, kol abi pusės gražiai parus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-12-01 11:29
Kornelija, eik po saltu dusu palyst ir burna pravalyk retkarciais.
Buvau jau pamirsus si receptuka, labai aciu. Prisiminiau ir dar su pataisymais. Istiesu su knynais turetu but dar skaniau !
Buvau jau pamirsus si receptuka, labai aciu. Prisiminiau ir dar su pataisymais. Istiesu su knynais turetu but dar skaniau !
2010-06-09 11:14
turiu varskes surio, kuri pabodo valgyt paprastai...eisiu pabandysiu pakept....
2010-02-01 19:18
Pabandžiau, tai dabar keikvieną dieną darausi keptą sūrį.Nemniukas.Ačiū. <333 Myliu ! Šį užkandį!!
2008-10-27 18:57
atvėsiąs tinka prie alaus
2017-12-06 19:42