Keptas sūris

Keptas sūris
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska
  • Vanduo, 1 valgomasis šaukštas
  • Sviestas, 100 gramų
  • Varškės sūris, 300 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Kmynai, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Sūrį supjaustyti nestorais gabaliukais. Kiaušinius su miltais bei vandeniu gerai išplakti, įberti kmynų. Sūrio gabaliukus pamirkyti tešloje ir kepti įkaitintame svieste, kol abi pusės gražiai parus.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vigus
2017-12-06 19:42
ENoreciau pabandyt sy recepta bet matau komentarus cia daug kas turi sure varskes gal kas ir karvuke laikot reik ma viena patarima niekaip negaliu atreguliuot seperatoriaus padekit
estela
2010-12-01 11:29
Kornelija, eik po saltu dusu palyst ir burna pravalyk retkarciais.

Buvau jau pamirsus si receptuka, labai aciu. Prisiminiau ir dar su pataisymais. Istiesu su knynais turetu but dar skaniau !
laura
2010-06-09 11:14
turiu varskes surio, kuri pabodo valgyt paprastai...eisiu pabandysiu pakept....
Joana
2010-02-01 19:18
Pabandžiau, tai dabar keikvieną dieną darausi keptą sūrį.Nemniukas.Ačiū. <333 Myliu ! Šį užkandį!!
zitka
2008-10-27 18:57
atvėsiąs tinka prie alaus