Keptas šventinis kumpis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, kumpis, 1.5 kilogramo
- Majonezas, DAUMANTŲ "Mango majo", 6 valgomieji šaukštai
- Garstyčios, 6 valgomieji šaukštai
- Persiadas, 1 valgomasis šaukštas
- Bulvės, 1.5 kilogramo
- Prieskoniai, keptoms bulvėms, 1 valgomasis šaukštas
- Aliejus, DAUMANTŲ rapsų, 3 valgomieji šaukštai
- Salotos, (įvairios), 200 gramų
- Prieskoniai, salotoms, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Kedro riešutai, kepinti, 1 valgomasis šaukštas
- Aliejus, (vynuogių kauliukų), 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Kiaulienos kumpį ištepti majonezo, garstyčių ir persilado mišiniu, įdėti į kepimo rankovę ir palikti marinuotis keletą valandų.
Prieš kepant mėsą, nuluptas bulves supjaustyti skiltelėmis, apibarstyti bulvių prieskoniais, pašlakstyti aliejumi ir gerai išmaišyti.
Viską sudėti į kepimo skardą ir kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 1:30 min.
Salotų užpilui sumaišyti cukrų, druską, prieskonius salotoms, kedro riešutus ir aliejų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-12-03 09:59