Keptas šventinis kumpis

Keptas šventinis kumpis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, kumpis, 1.5 kilogramo
  • Majonezas, DAUMANTŲ "Mango majo", 6 valgomieji šaukštai
  • Garstyčios, 6 valgomieji šaukštai
  • Persiadas, 1 valgomasis šaukštas
  • Bulvės, 1.5 kilogramo
  • Prieskoniai, keptoms bulvėms, 1 valgomasis šaukštas
  • Aliejus, DAUMANTŲ rapsų, 3 valgomieji šaukštai
  • Salotos, (įvairios), 200 gramų
  • Prieskoniai, salotoms, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kedro riešutai, kepinti, 1 valgomasis šaukštas
  • Aliejus, (vynuogių kauliukų), 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulienos kumpį ištepti majonezo, garstyčių ir persilado mišiniu, įdėti į kepimo rankovę ir palikti marinuotis keletą valandų.

  2. Prieš kepant mėsą, nuluptas bulves supjaustyti skiltelėmis, apibarstyti bulvių prieskoniais, pašlakstyti aliejumi ir gerai išmaišyti.

  3. Viską sudėti į kepimo skardą ir kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 1:30 min.

  4. Salotų užpilui sumaišyti cukrų, druską, prieskonius salotoms, kedro riešutus ir aliejų.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Laima
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Audra
2014-12-03 09:59
Va čia tai tikrai Kalėdinės vaišės!