Keptas triušis garstyčių ir medaus marinate

Keptas triušis garstyčių ir medaus marinate
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Triušiena, 500 gramų
  • Bulvės, 6 vienetai
  • Medus, 1 valgomasis šaukštas
  • Garstyčios, 1 valgomasis šaukštas
  • Prieskoniai, 1 žiupsnelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Ant triušienos užberkite mėgstamų prieskonių, druskos, apšlakstykite aliejumi, kad mėsa taptu drėgnesnė. Atskirame dubenėlyje gerai išmaišykite šaukštą garstyčių ir medaus. Sukrėskite viską ant triušienos, išmaišykite ir palikite valandai kambario temperatūroje.

  2. Bulves perpjaukite pusiau, apšlakstykite citrinu sultimis, kad nepajuoduotų, įberkite druskos, prieskonių ir trumpam palikite.

  3. Į kepimo skardą įklokite kepimo popierių, nes nuo medaus triušis gali prikepti. Išdėliokite triušienos gabaliukus, o į tarpus sudėkite bulves. Į skardą įpilkite šiek tiek vandens, užklokite folija ir kepkite orkaitėje 200°C temp. apie 40 - 60 min. Tada nuimkite foliją ir dar kepkite, kol gražiai paruduos.

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Iveta
» Rašyti komentarą
» Komentarai