Keptas triušis sviestiniame marinate

Keptas triušis sviestiniame marinate
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Triušiena, Šviežias triušis (apie 1,5 kg), 1 vienetas
  • Sviestas, 200 gramų
  • Prieskoniai, persilado, 40 gramų
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Rozmarinas, 1 žiupsnelis
  • Mairūnas, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kambario temperatūros sviestą išmaišyti iki purios masės, suberti visus prieskonius ir viską gerai išmaišyti.

  2. Paruoštu sviestiniu marinatu gausiai ištrinti triušį ir palikti apie 1 valandą pasimarinuoti.

  3. Įkaitinti orkaitę iki 170 laipsnių.
    Į skardą ištiesti foliją, įdėti marinuotą triušį, jį uždengti folija.
    Kepti apie 40 minučių. Po 40 minučių nuimti viršutinę foliją ir leisti lengvai apskrusti apie 10 minučių.

  4. Patiekti su mėgstamomis daržovėmis, ryžiais.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Danutė
» Rašyti komentarą
» Komentarai