Keptas triušis sviestiniame marinate
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Triušiena, Šviežias triušis (apie 1,5 kg), 1 vienetas
- Sviestas, 200 gramų
- Prieskoniai, persilado, 40 gramų
- Druska, 1 žiupsnelis
- Rozmarinas, 1 žiupsnelis
- Mairūnas, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Kambario temperatūros sviestą išmaišyti iki purios masės, suberti visus prieskonius ir viską gerai išmaišyti.
Paruoštu sviestiniu marinatu gausiai ištrinti triušį ir palikti apie 1 valandą pasimarinuoti.
Įkaitinti orkaitę iki 170 laipsnių.
Į skardą ištiesti foliją, įdėti marinuotą triušį, jį uždengti folija.
Kepti apie 40 minučių. Po 40 minučių nuimti viršutinę foliją ir leisti lengvai apskrusti apie 10 minučių.Patiekti su mėgstamomis daržovėmis, ryžiais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai