Keptas ungurys
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Ungurys, 1 kilogramas
- Juodieji pipirai, 4 vienetai
- Lauro lapai, lapai, 2 vienetai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Salierai, 1 vienetas
- Morkos, 1 vienetas
- Druska
- Petražolės
- Citrinos, griežinėliai
Gaminimo instrukcija:
Jauni unguriai kepami nelupti (oda gerai nuvaloma ir įtrinama druska). Nuluptas ungurys supjaustomas, pasūdomas, apibarstomas maltais prieskoniais, dedamas į keptuvą su prieskoninėmis daržovėmis ir kepamas orkaitėje apie 30 min. (palaistomas atsiradusiu skysčiu).
Tiekiamas ungurys pusdubenyje, papuoštas citrinos griežinėliais, petražolių lapeliais.
Keptą ungurį, užpiltą marinatu ar pomidorų padažu, galima tiekti kaip šaltą užkandį.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-04-01 20:55
Iabai fainai
2015-01-31 21:44
Taip pritariame Smakosz Rajgrod'e kavineje ungurys pats skaniausias. Dar namo įsigiję parsivežėm jų gaminto parukinto ungurio drebuciuose stiklainiuose. Labai skanu valgyti kaip šalta uzkanda.
2015-01-31 21:39
Skaniausias keptas ungurys koki teko ragauti yra Rajgarde (Rajgrod uz Austow) kavineje Smakosz. Jeigu teisybe, tai jie kepa paprastai pasūdo unguri 10-15cm ilgio gabaliukais su keleto rūsių pipirais, paviliojo dziuvesiuose, svieste, keptuvėje. Pateikia su Fri bulvytemis ir šviežiomis salotom.
2012-12-31 03:47
...paskaitykit V.Saka.Kokia kvailyste jusu receptas. Ungurys ir ...miltai sumauti. Tai ne menke ..atsiprasant. TAmsta esi absoliutus kulinarijos profanas.
2017-01-13 12:05