Keptas upėtakis

Keptas upėtakis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Upėtakis, 0.5 kilogramo
  • Druska
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai, žuviai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Žuvį išdarinėkite ir nuskuskite.
Įtrinkite prieskoniais ir česnaku.
Žuvį aptepkite aliejumi ir pavoliokite miltuose.
Svogūnus supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į žuvies vidų.
Žuvį susukite į foliją ir kepkite apie 40 minučių 190° C orkaitėje.

» Rašyti komentarą
» Komentarai