Keptas varškės sūris

Keptas varškės sūris
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškės sūris, 1 vienetas
  • Miltai, žirnių, 3 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakti kiaušinį su druska.

  2. Sūrį supjaustyti nedideliais gabalėliais, tačiau nedaryti gabalėlių labai plonų, kad sūris netrupėtų ir nedaryti mažų, kad neįsigertų daug riebalų.

  3. Supjaustyto sūrio gabalėlius pamirkyti kiaušinio plakinyje, tada apvolioti žirnių miltuose.

  4. Kepti keptuvėje ant įkaitinto sviesto.

  5. Gardu patiekti su grietine, ypač tinka rūgšti uogienė, džemas: serbentų, spanguolių. Mes valgėme be jokio padažo. Skanūs ir šilti, ir karšti.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Ieva Visockytė
» Rašyti komentarą
» Komentarai