Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis

Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurotis, 600 gramų
  • Grybai, švieži, 200 gramų
  • Morkos, 2 vienetai
  • Salierai, griežinėliai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 4 valgomieji šaukštai
  • Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
  • Pomidorai, 3 vienetai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Aguročiai nulupami, supjaustomi 1,5 cm storio griežinėliais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir iškepami svieste. Grybai supjaustomi, morkos bei salierai stambiai sutarkuojami ir iššutinami svieste. Vėliau sudedami nulupti supjaustyti pomidorai, supilama grietinė. Masė pasūdoma ir viskas baigiama troškinti.
Aguročiai tiekiami sudėti eilute pašildytame pusdubenyje, šalia — troškinti grybai su daržovėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai