Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Agurotis, 600 gramų
- Grybai, švieži, 200 gramų
- Morkos, 2 vienetai
- Salierai, griežinėliai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 4 valgomieji šaukštai
- Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
- Pomidorai, 3 vienetai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Aguročiai nulupami, supjaustomi 1,5 cm storio griežinėliais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir iškepami svieste. Grybai supjaustomi, morkos bei salierai stambiai sutarkuojami ir iššutinami svieste. Vėliau sudedami nulupti supjaustyti pomidorai, supilama grietinė. Masė pasūdoma ir viskas baigiama troškinti.
Aguročiai tiekiami sudėti eilute pašildytame pusdubenyje, šalia — troškinti grybai su daržovėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai