Kepti baravykai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Baravykai, 500 gramų
- Kvietiniai miltai, 0.5 stiklinės
- Sviestas, 1.5 valgomojo šaukšto
- Grietinė, 0.5 stiklinės
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Nuvalyti baravykai nuplaunami, stambesni — supjaustomi ir 5 min. pavirinami pasūdytame vandenyje. Vėliau išgriebiami, pavoliojami miltuose ir kepinami svieste ar taukuose, kol gražiai parusvėja. Į grybus sukrečiami susmulkinti, pakepinti svogūnai. Viskas užpilama grietine ir kaitinama, kad užvirtų.
Apvirtus baravykus galima suvilgyti išplaktame kiaušinyje, pavolioti džiūvėsėliuose ir apkepti svieste. Vėliau dėti į orkaitę ir dar šiek tiek pakaitinti. Tiekiami užpilti sviestu su virtomis bulvėmis arba bulvių koše.
» Rašyti komentarą
» Komentarai