Kepti burokėliai

Kepti burokėliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Burokėliai, 800 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Aliejus, 0.3 stiklinės
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Citrinos rūgštis
  • Druska
  • Džiūvėsėliai
  • Petražolės
  • Taukai (kiaulių)
Gaminimo instrukcija:

Išvirti burokėliai supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, pašlakstomi citrinos sultimis, suvilgomi kiaušinio plakinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepami riebaluose. Tiekiami apšlakstyti sviestu, apibarstyti petražolių lapeliais.
Tinka prie virtų bulvių ar prie mėsos patiekalų.

» Rašyti komentarą
» Komentarai