Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Žuvis, mėgiama (pvz. ešerys), 6 vienetai
- Svogūnų laiškai
- Aliejus
- Druska
- Miltai, 5 valgomieji šaukštai
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Paprika, 1 vienetas
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Ešeriams nulupti odą, išvalyti vidurius. Pabarstome druska, pipirais, mėgstamais prieskoniais ir apvoliojame miltuose. Dedame į įkaitintą keptuvę ir kepame kol gražiai apskrus.
Tuo tarpu kubeliais susipjaustome paprikas ir susismulkiname svogūnų laiškus. Viską beriame į keptuvę ir kepame, kol daržovės suminkštės, įdedame grietinę ir dar kelias minutes troškiname.
» Rašyti komentarą
» Komentarai