Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu

Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žuvis, mėgiama (pvz. ešerys), 6 vienetai
  • Svogūnų laiškai
  • Aliejus
  • Druska
  • Miltai, 5 valgomieji šaukštai
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Paprika, 1 vienetas
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
  1. Ešeriams nulupti odą, išvalyti vidurius. Pabarstome druska, pipirais, mėgstamais prieskoniais ir apvoliojame miltuose. Dedame į įkaitintą keptuvę ir kepame kol gražiai apskrus.

  2. Tuo tarpu kubeliais susipjaustome paprikas ir susismulkiname svogūnų laiškus. Viską beriame į keptuvę ir kepame, kol daržovės suminkštės, įdedame grietinę ir dar kelias minutes troškiname.

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą
» Komentarai