Kepti grilyje oto gabalėliai

Kepti grilyje oto gabalėliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Otas, 4 gabalėliai po 200 gr, 800 gramų
  • Citrinų sultys, vienos citrinos
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Oto gabalėliai nuplaunami, atsargiai išimami kaulai, žuvis nusausinama krepo servetėle ir apšlakstoma citrinos sultimis. Truputį palaikoma.

  2. Grilis įkaitinamas ir žuvies puselės grilyje ant grotelių kepamos 5 minutes. Kepant aptepama ištirpintu sviestu.

  3. Po kepimo truputį apibarstoma druska.

  4. Garnyrui labai tinka biriai išvirti ryžiai, pagardinti kario prieskoniais. Šį žuvies patiekalą puikiai papildo baltas vynas.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Silvija
» Rašyti komentarą