Kepti grilyje oto gabalėliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Otas, 4 gabalėliai po 200 gr, 800 gramų
- Citrinų sultys, vienos citrinos
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Oto gabalėliai nuplaunami, atsargiai išimami kaulai, žuvis nusausinama krepo servetėle ir apšlakstoma citrinos sultimis. Truputį palaikoma.
Grilis įkaitinamas ir žuvies puselės grilyje ant grotelių kepamos 5 minutes. Kepant aptepama ištirpintu sviestu.
Po kepimo truputį apibarstoma druska.
Garnyrui labai tinka biriai išvirti ryžiai, pagardinti kario prieskoniais. Šį žuvies patiekalą puikiai papildo baltas vynas.
» Rašyti komentarą