Kepti kalmarų žiedai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 0.25 stiklinės
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Džiovintas raudonėlis, džiovintas, 1 arbatinis šaukštelis
- Aliejus, 3 stiklinės
- Kalmarai, nuvalyti, supjaustyti žiedeliais, 12 vienetų
- Juodieji pipirai, malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
1. Gilioje keptuve įkaitinkite aliejų. Jis turėtų būti įkaitęs iki 180° C temperatūros.
2. Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite miltus, druską, raudonėlį ir juoduosius pipirus. Gerai išvoliokite kalmarų žiedus šiame mišinyje.
3. Dėkite kalmarus į įkaitintą aliejų 2-3 minutėms arba kol švelnia paruduos. Atsargiai, neperkepkite, nes kalmaras taps kietas. Nuvarvinkite aliejaus perteklių.
Patiekite su citrinos skiltelėmis.
Paruošimo laikas: apie 15 min. Kepimo laikas: apie 5 min. Patiekalas bus paruoštas: apie 20 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-12-25 18:19
Kalmarai sau, tešla sau-ir be šio recep. skaitymo bandžiau, bet suvalgėm Kažkaip kitaip reikia.
2015-12-19 22:36
Pridedu: http/receptai.patarimupasaulis.lt/juros-gerybes/120-kalmar-ziedai-dziuveseliuose
2015-12-19 22:30
Nevykeliai !!! Baikit klaidint zmones !!! S...nas receptas. Nebandykit, ismesit !!!
2017-11-17 23:18