Kepti moliūgai

Kepti moliūgai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Krapai
  • Moliūgai, 400 gramų
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:

Moliūgo minkštimą supjaustyti apvaliais gabaliukais.
Česnako skilteles sugrūsti.
Moliūgus įtrinti česnaku.
Miltus sumaišyti su druska.
Moliūgus pavolioti miltų ir druskos mišinyje.
Moliūgų gabaliukus sudėti į įkaitintą aliejų ir kepti iš abiejų pusių. Ant kiekvieno gabaliuko užberkite šiek tiek smulkintų krapų. Kepti kiekvieną moliūgo gabaliuką 1-1,5 minutės.
Labai skanu su česnakiniu padažu.

» Rašyti komentarą
» Komentarai