Kepti moliūgai marinate

Kepti moliūgai marinate
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, 0.5 stiklinės
  • Juozažolė
  • Moliūgai, 600 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Pelerūnas (kietis)
  • Pankolis
Gaminimo instrukcija:

Marinatui papildomai reikės: stiklinė vandens, 2 gvazdikėliai, pusė morkos, svogūnas, druskos, citrinos rūgšties.

Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi 0,5 cm storio ir 8 cm ilgio gabaliukais, nuplikomi verdančiu vandeniu, nusausinami. Iš kiaušinių, miltų, grietinės, druskos ir prieskonių užmaišoma tešla. Moliūgai pavilgomi tešloje ir kepami gerai įkaitintame aliejuje. Iškepę sudedami į gilesnį indą ir užpilami trupučiu saldžiarūgščio marinato, tiekiami karšti arba šalti.

» Rašyti komentarą
» Komentarai