Kepti moliūgai marinate
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Juozažolė
- Moliūgai, 600 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Pelerūnas (kietis)
- Pankolis
Gaminimo instrukcija:
Marinatui papildomai reikės: stiklinė vandens, 2 gvazdikėliai, pusė morkos, svogūnas, druskos, citrinos rūgšties.
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi 0,5 cm storio ir 8 cm ilgio gabaliukais, nuplikomi verdančiu vandeniu, nusausinami. Iš kiaušinių, miltų, grietinės, druskos ir prieskonių užmaišoma tešla. Moliūgai pavilgomi tešloje ir kepami gerai įkaitintame aliejuje. Iškepę sudedami į gilesnį indą ir užpilami trupučiu saldžiarūgščio marinato, tiekiami karšti arba šalti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai