Kepti moliūgai marinate
Akcijos:
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Druska
 - Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
 - Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
 - Aliejus, 0.5 stiklinės
 - Juozažolė
 - Moliūgai, 600 gramų
 - Kiaušiniai, 2 vienetai
 - Pelerūnas (kietis)
 - Pankolis
 
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Marinatui papildomai reikės: stiklinė vandens, 2 gvazdikėliai, pusė morkos, svogūnas, druskos, citrinos rūgšties.
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi 0,5 cm storio ir 8 cm ilgio gabaliukais, nuplikomi verdančiu vandeniu, nusausinami. Iš kiaušinių, miltų, grietinės, druskos ir prieskonių užmaišoma tešla. Moliūgai pavilgomi tešloje ir kepami gerai įkaitintame aliejuje. Iškepę sudedami į gilesnį indą ir užpilami trupučiu saldžiarūgščio marinato, tiekiami karšti arba šalti.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai