Kepti patisonai

Kepti patisonai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Patisonai, 600 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Džiūvėsėliai, 0.7 stiklinės
  • Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
  • Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Patisonai nulupami ir supjaustomi 0,5 cm storio griežinėliais, kiekvienas jų pavilgomas išplaktame su druska kiaušinyje, apibarstomas džiūvėsėliais ir iš abiejų pusių apkepamas svieste. Vėliau visi dedami į orkaitę, kad baigtų kepti. Tiekiami su grietine ar majonezu.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Zivile
2018-07-31 11:03
Skanu
(anonimas)
2009-08-07 21:09