Kepti pievagrybiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pievagrybiai, 500 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Juodieji pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi plonomis juostelėmis. Keptuvėje pakaitinamas sviestas, į jį sukrečiami grybai ir kepami ant vidutinės ugnies, kol suminkštėja. Vėliau pasūdomi, pagardinami pipirais. Valgyti juos tinka su batono skrebučiais kaip atskirą patiekalą ir kaip užkandį.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-06-06 00:03
Aha, arba vietoj grietinės galima dėti natūralaus skonio jogurtą, ne taip riebu bus
2009-02-17 12:59
daug skaniau dar idejus grietines kai jau baigia kept arba pomidoru padazo
2010-10-26 11:53