Kepti pievagrybiai ant skrudintos duonos

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Batonas, 8 riekės
- Pievagrybiai, 250 gramų
- Kietasis sūris, tarkuotas, 100 gramų
- Poras, 0.5 vieneto
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Baltą duoną paskrudinti.
Pievagrybius ir svogūną smulkiai supjaustyti, sudėti į keptuvę su šiek tiek aliejaus. Pridėti griežinėliais supjaustytą pusę poro. Pridėti druskos ir pipirų. Kepti, kol viskas suminkštės.
Tada masę sudėti ant apskrudintos duonos, apibarstyti sūriu ir kelias minutes orkaitėje palaikyti, kol sūris suminkštės. Galima sūrio ir netirpinti, o tik užbarstyti. Valgyti karštus arba šaltus. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai