Kepti pievagrybiai su paprika
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Pievagrybiai, 500 gramų
- Paprika, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Česnakas, skiltelės, 2 vienetai
- Sviestas, 50 gramų
- Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
- Sojos padažas, grybų skonio
- Vorčesterio padažas
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Svieste pakepinti smulkiną svogūną bei česnako skilteles. Pievagrybius bei papriką gerai nuplauti ir susmulkinti papriką kiek smulkiau nei grybus. Sudėti į keptuvę su apskrudusiais svogūnais ir česnakais. Maišant kepinti tol, kos išgaruos išsiskyręs skystis. Į pabaigą sudėti gietinę, padažus, pagardinti likusiais prieskoniais. Tinka patiekti su karštomis virtomis bulvėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-06-22 23:48
2011-06-18 17:50
Grybų skonio sojos padažas? Kas ten per sojos padažas, man įdomu. Gryna chemija.
2010-11-16 22:39
hm.. super tika pasigaminau, tik daudojau iprastus grybus =)
2010-01-16 19:22
Katik pasigaminau pagal si recepta Tik truputi pakeiciau recepta,kadangi miegstu astresnius patiekalus,tai pridejau 1 raudonaji pipira,bet nenaudojau juoduju pipiru ir sojos padazo,vietoje ju idejau saldziosios paprikos,ir dar sudejusi gretine pakepiau apie minute
2011-10-17 11:27