Kepti pievagrybiai su paprika

Kepti pievagrybiai su paprika
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska
  • Pievagrybiai, 500 gramų
  • Paprika, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Česnakas, skiltelės, 2 vienetai
  • Sviestas, 50 gramų
  • Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
  • Sojos padažas, grybų skonio
  • Vorčesterio padažas
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Svieste pakepinti smulkiną svogūną bei česnako skilteles. Pievagrybius bei papriką gerai nuplauti ir susmulkinti papriką kiek smulkiau nei grybus. Sudėti į keptuvę su apskrudusiais svogūnais ir česnakais. Maišant kepinti tol, kos išgaruos išsiskyręs skystis. Į pabaigą sudėti gietinę, padažus, pagardinti likusiais prieskoniais. Tinka patiekti su karštomis virtomis bulvėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Danguole
2011-10-17 11:27
as ir einu bandyt ir manau kad bus skanu
(anonimas)
2011-06-22 23:48
October
2011-06-18 17:50
Grybų skonio sojos padažas? Kas ten per sojos padažas, man įdomu. Gryna chemija.
||e|ega|as
2010-11-16 22:39
hm.. super tika pasigaminau, tik daudojau iprastus grybus =)
Jovita
2010-01-16 19:22
Katik pasigaminau pagal si recepta Tik truputi pakeiciau recepta,kadangi miegstu astresnius patiekalus,tai pridejau 1 raudonaji pipira,bet nenaudojau juoduju pipiru ir sojos padazo,vietoje ju idejau saldziosios paprikos,ir dar sudejusi gretine pakepiau apie minute