Kepti rauginti kopūstai

Kepti rauginti kopūstai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Aliejus, kepimui
  • Svogūnai, nebūtina, 1 vienetas
  • Rauginti kopūstai, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:

Į įkaitintą keptuvę su nedaug aliejaus (nebūtina) dedamas supjaustytas svogūnas ir rauginti kopūstai. Pabarstoma pipirais ir kepama ant vidutinės ugnies maišant. Kai kopūstai šiek tiek paruduos, kepti baikite.

Tokius kopūstus skanu valgyti šaltą žiemos vakarą su bulvėmis ar duona. Taip pat tokie kopūstai tinka kaip garnyras prie mėsos patiekalų. Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Robertas
2013-12-05 13:44
Drauge praso padaryti kopustu raugintu keptu su bulovemis. Na sake bulviu daug nedeti, kelias tik. Ir zodziu kepti po pirmu, o paskui pries baigiant kepti bulvems, deti kopustus raugintus. Atskiroje keptuveje pakepti sonines. O gal skaniau butu, kad sonine supjaustyti gabaliukais ir kepti kartu viska?
nelabai suprantu....
dalija
2010-10-16 15:36
SKANU RAUGINTI KOPUSTAI AR TROSKINTI AR PAKEPTI ARSU MESA AR VIENI SU SVOGUNAIS oku2:
Tomas
2010-02-27 13:54
Na man asmeniskai skanu kai idedu daugiau pipiro, tada buna astru, susildo visa kuna. Labai pigu ir greita Lasiniu galima ideti, bet galima ir vegetariskai, visai netruksta riebaliuko
alina
2010-02-17 16:44
as visada pirmiau pakepinu,jie tampa gintarines spalvos ir geeeero skonio
Linksmute
2010-02-15 20:42
Nu tu ,Tomukai , cia visai fainai sugalvojai. Greitas , nesudetingas receptukas.Tik as , kaip visada, patobulinu viska savo skoniui. Pirma pakepinau siek tiek rukytu lasinuku su svogunu , o jau ant virsaus tuos raugintus kopustus.Man skanu .Ypac po gana audringos sventes , taip gera dusiai - gardi rugstele.