Kepti ryžiai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Mėsa, virta, pjaustyta, 1 stiklinė
- Ryžiai, virti, 3 stiklinės
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Žalumynai, 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnai, laiškai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Ryžiai supilami į keptuvėje įkaitintą aliejų ir, jame pamažu maišant, 10 min. pakepinami. Sudedama mėsa, suberiami prieskoniniai žalumynai, druska, supilami plakti kiaušiniai. Viskas sumaišoma. Prieš paduodant pabarstoma svogūnų laiškais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-10-23 17:35
vis perku vokietijoje juos bet ten buna kazko ko suprast negaliu toki balti kaip daiginti kvieciai ar kas ten ir vistienos krutinele virta balta gardi, dar po visko apibarsto rudais traskias nzn kuo
kazinau kas ten dedamai bet skons super buna 






2011-01-04 19:53
taigi aiskiai parasyta "
upilami plakti kiausiniai" kaip tu virtus suplaksi...

2010-10-11 19:06
zalius pilk,jie susitraukia
2010-10-10 22:08
Blemba,as dar vis galvoju,ar kiausinius zalius imaisyti i tuos ryzius,ar jie turi buti virti ? Kazkaip neaiskiai jus cia reiskiates.
2015-02-24 10:44