Kepti salierai

Kepti salierai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Salierai, 600 gramų
  • Taukai (kiaulių), tirpinti, 3 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Džiūvėsėliai, 2.5 valgomojo šaukšto
  • Pienas, 0.3 stiklinės
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Salierai nulupami ir nuplikomi pasūdytu verdančiu vandeniu, atskiestu trupučiu pieno. Vėliau nusunkiami, nusausinami ir supjaustomi 1 cm storio gabalėliais, apibarstomi prieskoniais su miltais, pavoliojami kiaušinių plakinyje, vėliau džiūvėsėliuose ir apkepinami iš abiejų pusių gerai įkaitintuose riebaluose.

» Rašyti komentarą
» Komentarai