Kepti salierai
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Salierai, 600 gramų
- Taukai (kiaulių), tirpinti, 3 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Džiūvėsėliai, 2.5 valgomojo šaukšto
- Pienas, 0.3 stiklinės
- Druska
- Juodieji pipirai
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Salierai nulupami ir nuplikomi pasūdytu verdančiu vandeniu, atskiestu trupučiu pieno. Vėliau nusunkiami, nusausinami ir supjaustomi 1 cm storio gabalėliais, apibarstomi prieskoniais su miltais, pavoliojami kiaušinių plakinyje, vėliau džiūvėsėliuose ir apkepinami iš abiejų pusių gerai įkaitintuose riebaluose.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    