Kepti salierai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Salierai, 600 gramų
- Taukai (kiaulių), tirpinti, 3 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Džiūvėsėliai, 2.5 valgomojo šaukšto
- Pienas, 0.3 stiklinės
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Salierai nulupami ir nuplikomi pasūdytu verdančiu vandeniu, atskiestu trupučiu pieno. Vėliau nusunkiami, nusausinami ir supjaustomi 1 cm storio gabalėliais, apibarstomi prieskoniais su miltais, pavoliojami kiaušinių plakinyje, vėliau džiūvėsėliuose ir apkepinami iš abiejų pusių gerai įkaitintuose riebaluose.
» Rašyti komentarą
» Komentarai