Kepti salierai su džiovintomis slyvomis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Salierai, 1 vienetas
- Slyvos, džiovintos, 8 vienetai
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai
- Druska
- Sūris, fermentinis, 50 gramų
- Majonezas
Gaminimo instrukcija:
Salierai verdami pasūdytame ir parūgštintame vandenyje. Išvirus ataušinami, nulupami, supjaustomi skridinėliais, apveliami miltais ir kepami aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai pagels. Po to išbrinkintos slyvos supjaustomos juostelėmis, pakepinamos aliejuje, uždedama po šaukštelį ant kiekvieno skridinėlio, užtarkuojama fermentinio sūrio, sumaišyto su majonezu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai