Kepti sūrio sumuštiniai
Kepti sūrio sumuštiniai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Batonas, supjaustytas, 0.5 vieneto
- Fermentinis sūris, mėgstamas, 225 gramai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Svogūnai, mažas, 1 vienetas
- Malti juodieji pipirai, 2 žiupsneliai
- Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Nulupame svogūną, susmulkiname.
Kiaušinius išplakame su pipirais.
Sūrį smulkiai sutarkuojame, sumaišome su kiaušinių plakiniu, įmaišome svogūną.
Batono riekeles perpjauname perpus. Ant kiekvienos batono riekelės užtepame šiek tiek sūrio mišinio, išlyginame paviršių.
Keptuvėje ant silpnos ugnies įkaitiname šiek tiek aliejaus. Dedame sumuštinius į keptuvę pirmiausia sūrio puse, kepiname, kol gražiai parunda, tada apverčiame ir apskrudiname kitą pusę. Iškepusius sumuštinius dedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus. Valgome karštus arba šaltus. Skanaus!
» Rašyti komentarą