Kepti švieži miško grybai

Kepti švieži miško grybai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grybai, miško, 200 gramų
  • Sviestas, 50 gramų
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Actas
  • Lauro lapai, lapas, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Grybus pavirkite 10 min. šiek tiek pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su lauro lapeliu. Po to išgrėbkite. Išlydikite sviestą keptuvėje, sudėkite grybus ir pjaustytą svogūną. Pakepkite kol išdžius susidariusios sultys, šiek tiek apkeps. Pasūdykite, pabarstykite pipirais, sumaišykite su grietine, dar pakepkite minutę ir valgykite su duona ar virtomis bulvėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
valdas
2015-09-19 18:18
greitas uzkandis prie degtines ir nieko stebuklingo siaip
Dija
2011-11-12 11:36
O skanumelis pasakiskas ,ir paprasta pagaminti
(anonimas)
2011-01-21 18:52
nerealu....
Renata
2010-12-15 22:44
man patinka sitas receptas
dalius
2010-09-25 15:28
140 baravyku sueis i si patiekala ilgam bus....