Kepti svogūnai

Kepti svogūnai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Taukai (kiaulių), 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Cukrus
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir suberiami į verdantį pasūdytą, pasaldintą vandenį. Jam užvirus, išgriebiami, vanduo nuvarvinamas. Svogūnai pavoliojami išplaktame su druska kiaušinyje, vėliau miltuose ir apkepinami įkaitintuose riebaluose. Tiekiami su grietine ir duona.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Gedas
2008-06-10 23:07
Ar čia tas pats patiekalas kur baruose kaip užkandis prie alaus būna? Vadinasi kažkaip &quotvogūnų žiedai tešloje&quot