Kepti svogūnai tešloje

Kepti svogūnai tešloje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Krapai, susmulkinti, 2 valgomieji šaukštai
  • Juodieji pipirai
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Aliejus, kepimui
  • Džiūvėsėliai, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Svogūną supjausčiau griežinėliais.
Išplakiau kiaušinį. Į kiaušinį įmaišiau druską, pipirus, miltus ir krapus.
Svogūno griežinėlius pamirkiau kiaušinio plakinyje ir apvoliojau džiūvėsėliuose. Kepiau įkaitintame aliejuje, kol svogūnai tešloje gražiai apskrudo.
Tinka prie alaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
I.P.E.R.
2014-09-02 08:09
tikrai pameginsiu savaitgali vaziuoju i kaima tai nuvesiu seimynai prie alaus pasmaguriauti
Kestis
2012-06-01 18:57
pabandziau ir skaniai pavyko,tikrai tinka prie alaus.