Kepti svogūnai tešloje
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Krapai, susmulkinti, 2 valgomieji šaukštai
- Juodieji pipirai
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Aliejus, kepimui
- Džiūvėsėliai, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Svogūną supjausčiau griežinėliais.
Išplakiau kiaušinį. Į kiaušinį įmaišiau druską, pipirus, miltus ir krapus.
Svogūno griežinėlius pamirkiau kiaušinio plakinyje ir apvoliojau džiūvėsėliuose. Kepiau įkaitintame aliejuje, kol svogūnai tešloje gražiai apskrudo.
Tinka prie alaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-06-01 18:57
pabandziau ir skaniai pavyko,tikrai tinka prie alaus.
2014-09-02 08:09