Kepti varškėčiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 75 gramai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Varškė, 600 gramų
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Razinos, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
Razinas išbrinkiname karštame vandenyje. Po to jas perkošiame per sietelį išpildami vandenį.
Į didelį dubenį sudedame varškę, miltus, kiaušinius, cukrų, druską ir razinas. Imame šakutę ir išmaišome iki vientisos masės.
Ant stalo pabarstome miltų ir ant jų dedame po šaukštą mūsų varškinės masės. Tada kiekvieną gabalėlį formuojame į apskritimą apvoliodami miltuose iš abiejų pusių, su peiliu priplodami ir darydami groteles. Dedame į įkaitintą aliejų ir kepame ant silpnos ugnies vartydami, kol iškeps. Patiekiame su grietine, apibarstome cukrumi. Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-08-19 19:17
Niam niam oku2:
2012-01-13 19:55
Kaip tik siandien pazadejau vaikui vakarienei padaryt ir greitai ir manau skaniai
2011-02-17 11:28
cia geras ...............
2011-01-04 20:26
turiu tai pasigaminti taip norisi ko paprasto ir skanaus
2016-08-31 23:34