Kepti virtinukai su aguonom Kūčių stalui

Kepti virtinukai su aguonom Kūčių stalui
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 200 gramų
  • Vanduo
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Įdarui:
100 g aguonų
cukraus pagal skonį

Iš miltų, kiaušinių ir vandens minkoma tešla virtinukams, iškočiojama 1-2 mm storio blynas ir supjaustome kvadratėliais 5-7 cm dydžio.
Įdarui užplikomos aguonos ir palaikomos 1 val, tada sumalamos 3-4 kartus kol išsiskirs aguonpienis. Įdedama cukraus pagal skonį.
Tada formuojami virtinukai ir kepami įkaitintoje keptuveje kol gražiai apskrus. Linksmų švenčių, skanaus.

» Rašyti komentarą
» Komentarai