Kepti virtinukai su aguonom Kūčių stalui
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 200 gramų
- Vanduo
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Įdarui:
100 g aguonų
cukraus pagal skonį
Iš miltų, kiaušinių ir vandens minkoma tešla virtinukams, iškočiojama 1-2 mm storio blynas ir supjaustome kvadratėliais 5-7 cm dydžio.
Įdarui užplikomos aguonos ir palaikomos 1 val, tada sumalamos 3-4 kartus kol išsiskirs aguonpienis. Įdedama cukraus pagal skonį.
Tada formuojami virtinukai ir kepami įkaitintoje keptuveje kol gražiai apskrus. Linksmų švenčių, skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai