Kepti viščiukai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Salotos
- Citrinos, griežinėliais
- Vištiena, jaunos, 2 vienetai
- Kiaulienos lašiniai, rūkyti, 100 gramų
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Bruknės, uogienė
Gaminimo instrukcija:
Išvalyti viščiukai įtrinami druska, krūtinėlės aprišamos plonais lašiniukų griežinėliais, kojos surišamos. Viščiukai apkepinami svieste keptuvėje, tada dedami į orkaitę ant grotelių. Kepant vis laistomi riebalais. Nuo iškepusių ir atvėsusių nuimami siūlai, viščiukai sudedami į pusdubenį, puošiami salotomis, citrinų griežinėliais. Tiekiami su vaisių ir bruknių uogienėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai