Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu

Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Brendis, 50 mililitrų
  • Ananasai, konservuotų, sultys, 400 gramų
  • Ananasai, konservuotų, sultys, 100 mililitrų
  • Vištų sparneliai, 600 gramų
  • Sviestas, 50 gramų
  • Imbieras, 2 cm
  • Medus, 2 valgomieji šaukštai
  • Sojos padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakas, 2 skiltelės
Gaminimo instrukcija:

Vištų sparnelius įtrinkite česnaku.
Imbierą sutarkuokite arba sumalkite. Išmaišykite su medumi ir sviestu.
Aptepkite vištienos sparnelius ir palikite pasimarinuoti 1-2 valandoms.
Vištienos sparnelius sudėkite į keptuvę, suberkite ananasų kubelius, užpilkite sojos padažu ir ananasų sultimis.
Troškinkite apie 15 minučių. Po to supilkite brendį ir troškinkite dar 5 minutes.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
LAIMA
2018-11-15 13:12
Tikrai pievas raso kur padazas?
tomas
2011-11-05 19:44
o padazas kaip gaminamas?