Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Brendis, 50 mililitrų
- Ananasai, konservuotų, sultys, 400 gramų
- Ananasai, konservuotų, sultys, 100 mililitrų
- Vištų sparneliai, 600 gramų
- Sviestas, 50 gramų
- Imbieras, 2 cm
- Medus, 2 valgomieji šaukštai
- Sojos padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Česnakas, 2 skiltelės
Gaminimo instrukcija:
Vištų sparnelius įtrinkite česnaku.
Imbierą sutarkuokite arba sumalkite. Išmaišykite su medumi ir sviestu.
Aptepkite vištienos sparnelius ir palikite pasimarinuoti 1-2 valandoms.
Vištienos sparnelius sudėkite į keptuvę, suberkite ananasų kubelius, užpilkite sojos padažu ir ananasų sultimis.
Troškinkite apie 15 minučių. Po to supilkite brendį ir troškinkite dar 5 minutes.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-11-05 19:44
o padazas kaip gaminamas?
2018-11-15 13:12