Keptos ančiukų kulšelės
Keptos ančiukų kulšelės
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Antiena, Šviežios kulšelės (apie 500 g), 2 vienetai
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, 1 žiupsnelis
- Rozmarinas, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Sumaišyti prieskonius. Paruoštu prieskonių mišiniu įtrinti ančiukų kulšeles, palikti 20 minučių pasimarinuoti.
Įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių apkepti kulšeles (po 2 - 3 minutes kiekvieną pusę).
Į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę įdėti apkeptas kulšeles ir palikti kepti apie 20 - 30 minučių.
Patiekti su mėgstamu garnyru ar padažu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai