Keptos ančiukų kulšelės

Keptos ančiukų kulšelės
Keptos ančiukų kulšelės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Antiena, Šviežios kulšelės (apie 500 g), 2 vienetai
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
  • Rozmarinas, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišyti prieskonius. Paruoštu prieskonių mišiniu įtrinti ančiukų kulšeles, palikti 20 minučių pasimarinuoti.

  2. Įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių apkepti kulšeles (po 2 - 3 minutes kiekvieną pusę).

  3. Į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę įdėti apkeptas kulšeles ir palikti kepti apie 20 - 30 minučių.

  4. Patiekti su mėgstamu garnyru ar padažu.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Danutė
» Rašyti komentarą
» Komentarai