Keptos ančiukų kulšelės

Keptos ančiukų kulšelės
Keptos ančiukų kulšelės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Antiena, ančiukų kulšelės, 500 gramų
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Rozmarinas, šakelė, 1 vienetas
  • Medus, 1 valgomasis šaukštas
  • Sultys, citrinos, 3 lašai
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
  • Garstyčios, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuplauti citriną, supjaustyti griežinėliais ir jais išdėti kepimo indo dugną.
    Į citrinos griežinėlius prismaigstyti rozmarino spygliukų.
    Likusį rozmariną susmulkinti ir sumaišyti su medumi, citrinų sultimis, garstyčiomis, druska bei maltais pipirais.

  2. Į plastikinį maišelį supilti paruoštą marinatą, sudėti ančių kulšeles, užrišti maišelį ir gerai pakratyti, kad mėsa prisigers marinato.

  3. Maišelį pusvalandžiui palikti šaldytuve.

  4. Pasimarinavusią mėsą dėti į indą ant citrinos griežinėlių ir pašauti 1 valandai į 200 C kaitros orkaitę, vis pašlakstyti mėsą susidariusiomis sultimis.

  5. Pateikite su mėgstamu garnyru. Skanaus!

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Danutė
» Rašyti komentarą
» Komentarai