Keptos ančiukų kulšelės
Keptos ančiukų kulšelės
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Antiena, ančiukų kulšelės, 500 gramų
- Citrinos, 1 vienetas
- Rozmarinas, šakelė, 1 vienetas
- Medus, 1 valgomasis šaukštas
- Sultys, citrinos, 3 lašai
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, 1 žiupsnelis
- Garstyčios, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Nuplauti citriną, supjaustyti griežinėliais ir jais išdėti kepimo indo dugną.
Į citrinos griežinėlius prismaigstyti rozmarino spygliukų.
Likusį rozmariną susmulkinti ir sumaišyti su medumi, citrinų sultimis, garstyčiomis, druska bei maltais pipirais.Į plastikinį maišelį supilti paruoštą marinatą, sudėti ančių kulšeles, užrišti maišelį ir gerai pakratyti, kad mėsa prisigers marinato.
Maišelį pusvalandžiui palikti šaldytuve.
Pasimarinavusią mėsą dėti į indą ant citrinos griežinėlių ir pašauti 1 valandai į 200 C kaitros orkaitę, vis pašlakstyti mėsą susidariusiomis sultimis.
Pateikite su mėgstamu garnyru. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai