Keptos batono riekelės su medumi

Keptos batono riekelės su medumi
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Batonas, 6 riekės
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Medus, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiau­ši­nius su cuk­rumi išpla­kti.

  2. Pamer­kti batono rie­kes iš abiejų pusių ir dėti į kep­tuvę su aliejumi. Pake­pti, kol gra­žiai paskrus.

  3. Patepti medumi ir skanauti.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Aliona
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Diana
2018-08-06 16:35
Labai skanu
patricija
2017-02-16 15:59
agata man 9 o as jau pyragus kepu
agata
2016-10-09 16:33
Man 11 ir pati sau padariau buvo labai skanu