Keptos česnakinės bulvės

Keptos česnakinės bulvės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakas, 5 skiltelės
  • Alyvuogių aliejus, 40 mililitrų
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Paprika, milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Bulvės, 500 gramų
  • Džiovintas raudonėlis, džiovinti, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Čiobreliai, džiovinti, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Bazilikas, džiovintas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Bulves nulupau ir supjausčiau (kiekvieną bulvę perpjoviau į 4-6 dalis).
Bulves sudėjau į verdantį vandenį ir viriau apie 5 minutes. Išgriebiau ir nusausinau.
Alyvuogių aliejų sumaišiau su prieskoniais, sugrūstu česnaku ir prieskoninėmis žolėmis.
Apvirtas bulves sumaišiau su alyvuogių aliejumi.
Sudėjau į kepimo skardą ir pašoviau į orkaitę.
Kepiau apie 20 minučių 180° C temperatūroje.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
danute
2017-10-08 07:16
dariau prie anties,aciu , labai patiko visai seimai