Keptos česnakinės bulvės
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Česnakas, 5 skiltelės
- Alyvuogių aliejus, 40 mililitrų
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Paprika, milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Bulvės, 500 gramų
- Džiovintas raudonėlis, džiovinti, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Čiobreliai, džiovinti, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Bazilikas, džiovintas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Bulves nulupau ir supjausčiau (kiekvieną bulvę perpjoviau į 4-6 dalis).
Bulves sudėjau į verdantį vandenį ir viriau apie 5 minutes. Išgriebiau ir nusausinau.
Alyvuogių aliejų sumaišiau su prieskoniais, sugrūstu česnaku ir prieskoninėmis žolėmis.
Apvirtas bulves sumaišiau su alyvuogių aliejumi.
Sudėjau į kepimo skardą ir pašoviau į orkaitę.
Kepiau apie 20 minučių 180° C temperatūroje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-10-08 07:16