Keptos cukinijos su mėtų padažu

Keptos cukinijos su mėtų padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukinija, jaunos, 6 vienetai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Druska
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Džiūvėsėliai, 12 valgomųjų šaukštų
  • Obelių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Vyno actas, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Cukinijas nuplaukite, nupjaukite viršūnėles ir kotelius ir supjaustykite 1 cm storio griežinėliais.

  2. Kiaušinį suplakite su žiupsneliu druskos. Apvoliokite cukinijų griežinėlius miltuose, paskui - kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.

  3. Apkepkite iš abiejų pusių aliejuje su sviestu, kol gražiai pagelsd. Sudėkite ant popierinių servetėlių, kad susigertų aliejus.

  4. Į puodą sudėkite mėtas, suberkite cukrų, supilkite vyno actą ir pakaitinkite iki užvirimo.

  5. Cukinijas sudėkite į lėkšte ir apšlakstykite mėtų padažu.





    Šaltinis: Cristine Bier "Gardžiausi cukinijų patiekalai"

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Natalija
» Rašyti komentarą
» Komentarai