Keptos duonos užkandis prie alaus

Keptos duonos užkandis prie alaus
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Batonas, riekutės (ar balta duona), 4 vienetai
  • Česnakas, didesnė, 1 skiltelė
  • Aliejus, kepimui, 50 mililitrų
  • Druska
  • Majonezas, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Lydytas sūris, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

Juodos duonos riekeles apkepame aliejuje. Pagardiname druska ir įtriname česnaku. Sudedame ant lėkštutės, uždedame truputį majonezo, bei užtepame lydyto sūrio ir trumpai pakaitiname palaikyti mikrobangėje.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
edgaras159
2016-08-15 00:45
O an kiek mikrobangineja ustatyt