Keptos gelteklės tešloje

Keptos gelteklės tešloje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Gelteklės, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Cukrus
  • Kmynai, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Gelteklės išverdamos, nulupamos, apveliamos tešla ir kepamos aliejuje, kol gražiai pagels.

Tešla: kiaušiniai išplakami, supilama grietinė, aliejus, miltai, pasūdoma, įberiama truputį cukraus, kmynų. Viskas gerai išmaišoma.

Iškeptos sudedamos į lėkštutę šulinėliu, papuošiamos salierų lapeliais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai