Keptos gelteklės tešloje
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Gelteklės, 500 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Cukrus
- Kmynai, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Gelteklės išverdamos, nulupamos, apveliamos tešla ir kepamos aliejuje, kol gražiai pagels.
Tešla: kiaušiniai išplakami, supilama grietinė, aliejus, miltai, pasūdoma, įberiama truputį cukraus, kmynų. Viskas gerai išmaišoma.
Iškeptos sudedamos į lėkštutę šulinėliu, papuošiamos salierų lapeliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai