Keptos kepenėlės

Keptos kepenėlės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulės kepenys, 800 gramų
  • Taukai (kiaulių), tirpinti, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaulienos lašiniai, 60 gramų
  • Pomidorų padažas, 100 gramų
  • Sūris, fermentinis, 100 gramų
  • Juodieji pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Kepenėlės prismaigstomos lašiniukų juostelių, pabarstomos druska, apšlakstomos riebalais ir kepamos orkaitėje. Baigiant kepti supilama pomidorų tyrė ir pabarstoma tarkuotu sūriu. Iškeptos kepenėlės supjaustomos, sukrečiamos į pusdubenį ir palaistomos pagardintu tuo pačiu padažu, kuriame kepė. Kartu tiekiama keptų bulvių bei šviežių ar raugintų daržovių salotų.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
dsa
2014-10-03 15:39
Nuostabus receptas - "kepkit, kol iškepsit". O tai valandą? Dvi? 15 minučių? Tfū.
alvydas
2014-08-14 16:28
jai tu toks gersas virejas Justai tai ko tada skaitineji receptus ir komentuopji juos ? as manau kad ir paciam geriausiam virejui bet koks patarimas bus naudingas !
Justinas
2010-12-30 16:31
Geriam virėjam ir be šių receptų galima gyvent. Čia rašoma žmonėms be patyrimo.
Peduardas
2010-12-30 14:35
Viskas cia gerai parasyta, tik reik siek tiek fantazijos. Blogam virejui ir pats issamiausias receptas netiks.
Justinas
2010-12-30 14:02
Atleiskit, bet manau, kad be reikalo gaišinat žmones su savo neišbaiktais receptais, užsidarykit tą savo portalą ir negaišinkit žmonių.
Tuo labjau, kad pilna portalų su puikiai ir su smulkmenomis išsamiai parašytų receptų. Jums manau reikėtų surasti kitą užsiėmimą.