Keptos kepenėlės su obuoliais

Keptos kepenėlės su obuoliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jaučio kepenys, 400 gramų
  • Obuoliai, rūgštūs, 3 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Majonezas, arba grietinė, 3 valgomieji šaukštai
  • Obelių aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Kepenėles supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, apkepti keptuvėje su karštu aliejumi, pasūdyti ir papipirinti.

  2. Nuo obuolių nulupti žievę , išimti sėklalizdžius, supjaustyti griežinėliais ir sudėti kepti su kepenėlėmis.

  3. Tada susmulkinti svogūną ir taip pat sudėti kepti. Baigiant kepti dėti kelis šaukštus grietinės arba majonezo ir dar šiek tiek patroškinti.



    Šaltinis: Savaitraštis "TV savaitė"

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Tomas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Diana
2018-12-20 07:34
Labai skanios
renata
2015-03-13 12:59
Ska



Skanu