Keptos kepenėlės su obuoliais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jaučio kepenys, 400 gramų
- Obuoliai, rūgštūs, 3 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Majonezas, arba grietinė, 3 valgomieji šaukštai
- Obelių aliejus
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Kepenėles supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, apkepti keptuvėje su karštu aliejumi, pasūdyti ir papipirinti.
Nuo obuolių nulupti žievę , išimti sėklalizdžius, supjaustyti griežinėliais ir sudėti kepti su kepenėlėmis.
Tada susmulkinti svogūną ir taip pat sudėti kepti. Baigiant kepti dėti kelis šaukštus grietinės arba majonezo ir dar šiek tiek patroškinti.
Šaltinis: Savaitraštis "TV savaitė"
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-03-13 12:59
Ska
Skanu
Skanu
2018-12-20 07:34