Keptos krevetės

Keptos krevetės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska
  • Česnakas, 3 skiltelės
  • Citrinų sultys, 4 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, 50 mililitrų
  • Medus, 1 valgomasis šaukštas
  • Krevetės be kevalo, 600 gramų
Gaminimo instrukcija:

Sutrinti česnaką ir sudėti į įkaitintą aliejų. Supilti citrinos sultis.
Įmaišyti medų ir druską. Į keptuvę sudėti krevetes ir pamaišant kepti 10 minučių.
Lėkštę iškloti popieriniais rankšluostėliais ir tik tada sudėti krevetes. Nusivarvės riebalų perteklius.
Skanaus :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Justinas
2017-03-09 18:21
Fantastiškas receptas, skanu ir tikrai medus padeda atsiskleisti česnakui kuris igauna saldumo poskonį,nuo to krevetės tampa super skanios. Beja kas mėgsta dar galit idėti siek tiek krapų.
...
2016-09-06 13:47
Jus pagalvokit! pilti citrinos rugsti i ikaitinta keptuve kurioje verda aliejus! viskas spjaudosi..skanu bet tikrai ne taip daryt reik...
...
2016-02-05 19:22
Isbandziau, tikrai neskanu. Medus ir krevetes netinkamas derinys.
Monika
2012-01-28 17:57
Ne visiems namiskiams patiko, bet man tai labai labai skanu !!!! Beje, kepiau be kevalo
irmas
2011-10-22 14:55
o kodel foto su kewalais?