Keptos krevetės mangų padaže

Keptos krevetės mangų padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kmynai, 3 valgomieji šaukštai
  • Kalendra, 3 valgomieji šaukštai
  • Pankolis, 3 valgomieji šaukštai
  • Juodieji pipirai, žirneliai, 3 valgomieji šaukštai
  • Paprika, raudonoji, smulkiai pjaustyta, 0.5 valgomojo šaukšto
  • Krevetės be kevalo, didelės, 24 vienetai
  • Alyvuogių aliejus
  • Mango, 1 vienetas
  • Paprika, raudonoji, smulkiai pjaustyta, 1 vienetas
  • Svogūnai, raudonas, smulkiai pjaustytas, 1 vienetas
  • Petražolės, 2 valgomieji šaukštai
  • Apelsinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Nustatome vidutinę kaitrą ir keptuvėje be riebalų paskrudiname sėklas ir pipirus. Kartu su uoginėmis paprikomis sumalame į miltelius.
8 medinius iešmus pamirkome šaltame vandenyje. Suveriame ant jų krevetes. Įtriname jas prieskonių mišiniu ir apšlakstome alyvuogių aliejumi.
Kepame grilyje arba barbekiu 3 - 5 minutes iš visų pusių.
Paruošiame padažą. Mangą perpjauname per pusę, išimame kauliuką. Nulupame ir smulkiai supjaustome. Dubenyje sumaišome su kitais komponentais. Tiekiame su krevetėmis.
Iškylų patiekalas paruoštas!

» Rašyti komentarą
» Komentarai