Keptos krevetės mangų padaže
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kmynai, 3 valgomieji šaukštai
- Kalendra, 3 valgomieji šaukštai
- Pankolis, 3 valgomieji šaukštai
- Juodieji pipirai, žirneliai, 3 valgomieji šaukštai
- Paprika, raudonoji, smulkiai pjaustyta, 0.5 valgomojo šaukšto
- Krevetės be kevalo, didelės, 24 vienetai
- Alyvuogių aliejus
- Mango, 1 vienetas
- Paprika, raudonoji, smulkiai pjaustyta, 1 vienetas
- Svogūnai, raudonas, smulkiai pjaustytas, 1 vienetas
- Petražolės, 2 valgomieji šaukštai
- Apelsinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Nustatome vidutinę kaitrą ir keptuvėje be riebalų paskrudiname sėklas ir pipirus. Kartu su uoginėmis paprikomis sumalame į miltelius.
8 medinius iešmus pamirkome šaltame vandenyje. Suveriame ant jų krevetes. Įtriname jas prieskonių mišiniu ir apšlakstome alyvuogių aliejumi.
Kepame grilyje arba barbekiu 3 - 5 minutes iš visų pusių.
Paruošiame padažą. Mangą perpjauname per pusę, išimame kauliuką. Nulupame ir smulkiai supjaustome. Dubenyje sumaišome su kitais komponentais. Tiekiame su krevetėmis.
Iškylų patiekalas paruoštas!
» Rašyti komentarą
» Komentarai