Keptos kuojos

Keptos kuojos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žalumynai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Kuoja, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Nuskustas, išvalytas, nuplautas kuojas pasūdykite, papipirinkite ir palaikykite šaldytuve nors kelias valandas. Išplakite kiaušinį, įberkite miltų, žalumynų, sumaišykite. Kuojas suvilgykite paruoštame plakinyje, kepkite keptuvėje, ant nedidelės ugnies apie 5-8 min. Valgykite su majonezu.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2008-07-01 10:56
As tai kepu be miltu, man skaniau.