Keptos plekšnės

Keptos plekšnės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai
  • Plekšnė, 5 vienetai
  • Druska
  • Pienas, 0.5 litro
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

Pagautas plekšnes nuvalykite, nupjaukite galvas (nebūtina), išimkite vidurius, išplaukite.
Tuomet jas pasūdykite ir užpilkite valandai pienu. Po valandos jau galima aliejuje kepti žuvis, pavoliojus jas miltuose, arba kiaušinyje, o po to miltuose.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
jo
2014-02-17 14:09
kuo paprasciau tuo geriau ir greiciau
Inga
2012-09-17 22:15
Dariau-patiko Bandziau ir piene ir ne Skonis nesikeite
a
2010-11-23 09:51
o kam piene mirkyti? ka tai duoda?
a
2010-11-23 09:51
o kam piene mirkyt?
petras
2010-06-04 09:52
visai nieko