Keptos rudmėsės svieste

Keptos rudmėsės svieste
...paruošta...
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Rudmėsės, 1 litras
  • Sviestas, (apie), 200 gramų
  • Pipirai, mišinys
  • Prieskoniai, SANTA MARIA universalūs
Gaminimo instrukcija:
  1. Ruduokes nuvalyti, nuplauti, barstyti pipirų mišinuku, "Santa Maria" prieskoniais (rudenį iš miško,žiemą iš atsargų !!!).

  2. Keptuvėje įkaitinti sviestą ir kepti ruduokes ant lėtos ugnies pavartant apie 15 min. (matom, kai iškepa). Tinka valgyti su virtomis bulvėmis.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Zita
» Rašyti komentarą
» Komentarai