Keptos seliavos

Keptos seliavos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Seliava, 1 kilogramas
  • Taukai (kiaulių), 4 valgomieji šaukštai
  • Džiūvėsėliai, 4 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Krienai, tarkuoti, 1 stiklinė
  • Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Išvalytos pasūdytos seliavos pamirkomos išplaktame kiaušinyje, pavoliojamos džiūvėsėliuose ir kepamos gerai įkaitintuose riebaluose, kol pagels. Iškepusios sudedamos į pašildytą pusdubenį. Tiekiamos su virtomis ar keptomis bulvėmis, taip pat tarkuotais krienais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
ziko
2011-06-14 13:48
saliavos,gerai pagamintos ,galima apsivalgyti arba pirstus nusikasti is to skanumo,bet sunku.gauti
renata
2009-12-04 00:31
mmm dar asto cencijos padaze galima iskepus pavirti ten eina morkos ir svogunai isvis skanu pamenu kaip buvau maza mama gamindavo aplamai mazyte megau zuvi buvo dedukas prigaudes situ mazitziu zuviciu ir supiles i vone, o as kaip dingau taip dingau rado mane vonioj ir valgiau ta zale zuvi dabar tai feee bet tada buv o nem nem