Keptos seliavos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Seliava, 1 kilogramas
- Taukai (kiaulių), 4 valgomieji šaukštai
- Džiūvėsėliai, 4 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Krienai, tarkuoti, 1 stiklinė
- Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Išvalytos pasūdytos seliavos pamirkomos išplaktame kiaušinyje, pavoliojamos džiūvėsėliuose ir kepamos gerai įkaitintuose riebaluose, kol pagels. Iškepusios sudedamos į pašildytą pusdubenį. Tiekiamos su virtomis ar keptomis bulvėmis, taip pat tarkuotais krienais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-12-04 00:31
mmm dar asto cencijos padaze galima iskepus pavirti ten eina morkos ir svogunai isvis skanu pamenu kaip buvau maza mama gamindavo aplamai mazyte megau zuvi buvo dedukas prigaudes situ mazitziu zuviciu ir supiles i vone, o as kaip dingau taip dingau rado mane vonioj ir valgiau ta zale zuvi dabar tai feee bet tada buv o nem nem
2011-06-14 13:48