Keptos stintos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Stinta, 1 kilogramas
- Kvietiniai miltai, 0.5 stiklinės
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Žuvis nuvalome ir nuplauname vandeniu. Tada pavoliojame kvietiniuose miltuose ir dedame į keptuvę, į įkaitintą aliejų. Apkepti iš abiejų pusių. Iškepus pabarstyti druska.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-02-07 17:26
Jeigu stintu prikepei tiek, kad visu nesuvalgei, gali jas / keptas /sudet stacias i stiklainiuka jr uzpilt marinatu. Svogunas, pipirai. lauralapiai, druska, cukrus, citrinos rugstele jr jei turi fantazijos- dar ka nors imesk. Stiklainiuka uzdaryk, atvesink ir ziurek,,,,,,, I marinata leidziu ipilt aliejau / jeig nori / bus skaniau
2009-11-25 20:54