Keptos stintos

Keptos stintos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Stinta, 1 kilogramas
  • Kvietiniai miltai, 0.5 stiklinės
  • Aliejus, 0.5 stiklinės
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Žuvis nuvalome ir nuplauname vandeniu. Tada pavoliojame kvietiniuose miltuose ir dedame į keptuvę, į įkaitintą aliejų. Apkepti iš abiejų pusių. Iškepus pabarstyti druska.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
paprastumas
2009-11-25 20:54
Oi, kaip laukiu stintu sezono
Ignas
2009-02-07 17:26
Jeigu stintu prikepei tiek, kad visu nesuvalgei, gali jas / keptas /sudet stacias i stiklainiuka jr uzpilt marinatu. Svogunas, pipirai. lauralapiai, druska, cukrus, citrinos rugstele jr jei turi fantazijos- dar ka nors imesk. Stiklainiuka uzdaryk, atvesink ir ziurek,,,,,,, I marinata leidziu ipilt aliejau / jeig nori / bus skaniau