Keptos voveraitės
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Druska
- Voveraitės, 300 gramų
- Sviestas, 50 gramų
- Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Keptuvėje išlydykite sviestą ir sudėkite švarias voveraites. Kepkite, kol sultys išgaruos ir grybai kiek pakeps. Įdėkite grietinę, pakepinkite dar kelias minutes. Pasūdykite, pabarstykite pipirais. Valgykite su virtomis bulvėmis ar duona.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-08-14 20:18
Ar reikia nuvirti voveraites prieš gaminimą?
2015-08-02 10:09
Labai skanu mmmm
2011-09-15 19:39
labai skanu
2010-11-27 20:33
labai skanu jei vietoi sviesto pasikepinsit spirgučių...mmm...
2017-07-25 20:58