Keptos voveraitės

Keptos voveraitės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Druska
  • Voveraitės, 300 gramų
  • Sviestas, 50 gramų
  • Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Keptuvėje išlydykite sviestą ir sudėkite švarias voveraites. Kepkite, kol sultys išgaruos ir grybai kiek pakeps. Įdėkite grietinę, pakepinkite dar kelias minutes. Pasūdykite, pabarstykite pipirais. Valgykite su virtomis bulvėmis ar duona.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
genovaite
2017-07-25 20:58
As tai nuverdu ,nesvarunai visi nuverda
Mama
2016-08-14 20:18
Ar reikia nuvirti voveraites prieš gaminimą?
Ausra
2015-08-02 10:09
Labai skanu mmmm
(anonimas)
2011-09-15 19:39
labai skanu
paulina
2010-11-27 20:33
labai skanu jei vietoi sviesto pasikepinsit spirgučių...mmm...