Keptų obuolių desertas su varške

Keptų obuolių desertas su varške
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Obuoliai, 10 vienetų
  • Varškė, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kokoso drožlės, 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukraus pudra, 1 valgomasis šaukštas
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Obuolius perpjauti ir išskobti.

  2. Varškę sumaišyti su vaniline pudra, kiaušiniu, grietine ir kokosų drožlėmis, dėti ant obuolių puselių ir kepti apie 20 minučių.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą
» Komentarai